Näpunäited ja juhendid

Siit leiate allalaaditavaid juhendeid, artikleid ja nõuandeid, mis toetavad teid õige valiku tegemisel. Akordion Centrum – usaldusväärne partner teie muusikalisel teekonnal.

Kasutusjuhendid

Siit leiad juhendid oma akordioni hoidmiseks, transportimiseks ja kasutamiseks.

Garantiitingimiused

Kõik akordionid on keatud garantiiga vastavalt toodud gartantiitingimustele:

Tremolo ja häälestus

Siit leiate abi akordioni tellimiselt sobiliku tremolo ja häälestuse määramiseks.

Abi ja KKK

Akordion Centrum – kvaliteetsed akordionid ja professionaalne nõustamine. Meie valikus on tipptasemel instrumendid, mis sobivad nii hobikasutajale kui ka professionaalile. Võtke meiega ühendust!

Kuidas saan oma tellimust jälgida?

Tellimuse jälgimiseks logige sisse oma kontole ja minge Minu Tellimused lehele. Seal saate vaadata oma tellimuste staatust ja tarneinfot.

Millised on meie akordionide tagastustingimused ja protsess?

Jah, meil on tagastuspoliitika. Kui te ei ole oma ostuga rahul, võite akordioni tagastada 14 päeva jooksul alates ostu kuupäevast. Lisateabe saamiseks tutvuge meie tagastuspoliitikaga.

Kui kaua võtab akordioni tarne aega?

Tarne aeg sõltub teie asukohast ja valitud tarneviisist. Tavaliselt võtab tarne aega 2–5 tööpäeva, kuid mõned tooted võivad võtta kauem aega. Täpsema tarneaja saamiseks vaadake toote lehel olevat teavet.

Kuidas saan teiega ühendust võtta?

Teiega saab ühendust võtta mitmel viisil. Saate meile saata e-kirja aadressile info@akordioncentrum.ee või täita meie veebivormi, mis asub Kontakt lehel. Samuti saate meiega ühendust võtta telefoni teel numbril +372 1234 5678.

Võtke meiega ühendust

Küsi meilt nõu või jaga oma küsimusi – võtke meiega ühendust täna!

Avasta meie maailm täna!

Akordion Centrum – tippkvaliteediga instrumendid, inspireeriv teenindus. Professionaalsed akordionid, õpetused ja rohkem. Usaldusväärne partner muusikutele. Liitu ja saa eksklusiivseid pakkumisi!